Sabtu, 30 Agustus 2014

ς πρέπει να δια

Πάνω από το 40% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Αμερικής βελτιώσουν την κερδοφορία τους, με τη χρήση εξωτερικών παρόχων υπηρεσιών για την τήρηση των λογιστικών βιβλίων και οικονομικές λειτουργίες. Λόγω της τεχνολογικής προόδου, ​​η ίδια εναλλακτική λύση είναι τώρα διαθέσιμη για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τη λύση Analytix ανακαλύπτουν ότι η μετακίνηση μέρος ή το σύνολο των λειτουργιών λογιστικής και της λογιστικής τους σε επαγγελματικό εξωτερικούς παρόχους εξοικονομεί κόστος, ενώ ελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο διαχείρισης.

Ξεκινώντας ή την αγορά μιας νέας επιχείρησης είναι μια προκλητική πρόταση. Επαγγελματίες μας μπορεί να σας καθοδηγήσει μέσα από την πληθώρα των ζητημάτων που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια αυτής της περίπλοκης διαδικασίας από βοηθώντας σας να δομήσει την εταιρεία για να ταιριάζει στις οικονομικές τους στόχους σας, καθώς θα σας βοηθήσουν μέσα από την εγγραφή της επιχείρησής σας με τις κατάλληλες τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές.

Οι ιδιοκτήτες επιχείρησης πρέπει να διατηρούν ακριβή οικονομικά στοιχεία για να διαχειριστεί σωστά την επιχείρησή τους, ενώ, επίσης, σύμφωνα με τους κανονισμούς της κυβέρνησης που απαιτούν εντολή ρινίσματα, όπως οι ομοσπονδιακές εισοδήματος και των κρατικών φόρων επί των πωλήσεων. Σε γενικές γραμμές, οι επιχειρήσεις χρειάζονται τρεις τύπους των υπηρεσιών κατά τη διάρκεια του έτους, η οποία παρέχει στους επαγγελματίες μας:

Λογιστήριο Υπηρεσίες:

Λογιστική είναι η καταγραφή των οικονομικών συναλλαγών μιας επιχείρησης. Είναι το πρώτο βήμα της διαδικασίας της λογιστικής, το οποίο περιλαμβάνει, επίσης, ταξινόμησης, την υποβολή εκθέσεων και την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων.

Λογιστικές υπηρεσίες:

Οι οικονομικές καταστάσεις παρέχουν στους κατόχους τους σημαντικές πληροφορίες όπως αυτές της επιχείρησης υποχρεώσεις, τα περιουσιακά στοιχεία, των ιδίων κεφαλαίων και της κερδοφορίας σε μια δεδομένη περίοδο.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar